16 december 2012

Härliga härliga ÖSTERSUND

Barnsligt förälskad, lycklig och lättsam i hjärtat! Det är SÅ häftigt att kunna kliva ut från porten, gå rakt fram till bilen, öppna dörren ( utan att den pga fukt och kyla totalt fryst fast ) hur lätt som helst, sätta sig och bara slå på vindrutetorkarna och svepa bort den dunlätta snön och köra iväg. På ca 1 minut!
Inte behöva använda bräckjärn för att ta sig igenom pansarisen på rutan, inte behöva använda alla muskler för att få upp dörren och inte behöva skrapa insidan av rutan! Det behövs inte mycket för att göra mig lycklig som ni märker =)
Vädret har varit fantastiskt, Östersund har varit fantastiskt, jag har hunnit köra två dagar på SJ Östersund och kört ner till Stockholm och upp till Sundsvall igen. Underbar natur och härliga vyer. Sinnet är på topp. Levererar lite vacker Jämtlandspoesi i form av foto. 

Brunfloviken




Inga problem med trafiken trots SNÖKAOS!  =)



För många år sedan hängde jag på alla ÖBS matcher, sålde korv och sålde biljetter. Kändes gott spana in de här killarna en stund

Plötsligt känns det enorma antalet rondeller ganska trevliga

Minnesgärdet och isen lade sig dagen innan fotot togs

Meja älskar snön! ( Fjanten = )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥