30 oktober 2011

SPÖKSPANING!

Ikväll har vi varit på Spökspaning i Stenbrottet i Marieby. Oerhört bra arrangerat! Det var många rädda barn som vätte ner sina byxor ikväll!


Vi laddar upp med blodiga fingrar och tropiska maskar
Redo för spökspaning
En häxa visar vägen

Häxan kokade magisk dryck och delade ut godispåsar
Spöken dök upp i mörkret överallt

Många själlösa längs vår vandring
Överallt i den mörka skogen fanns det "skrämmiga" saker


Och självklart så var allting gratis och engagerat!
Tusen tack

4 kommentarer:

  1. Åh, vilken lyckad kväll vi hade! Vampyren somnade i bilen på väg hem :). Skelettet höll sig vaken längre. Tack till dig och Anna för ännu en härlig stund tillsammans. Livet är gött!

    SvaraRadera
  2. Glatt överraskad blev vi av det suveräna arrengemanget! =) Ja,Edvin gjorde nog några bromsspår i brallan av ren förskräckelse....;)
    Och Alice satt i vagnen och intalade sej själv hela tiden "Ingen fala, ingen fala". Läskigast,tycker alla att dom spökena som följde efter oss var......
    Det där ska vi lätt gå på nästa år oxå!

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig kväll, nu ångrar jag att vi inte gick :(

    SvaraRadera
  4. Åh vilken härlig kväll!! Har sån hemlängtan just nu när jag läser sms och blogg med rapporter hemifrån. Njut lite åt mig också! Kram till er båda!

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥