06 mars 2012

Vårt långa land


Jag uppdateras nu varje dag med oerhört lockande bilder hemifrån. Det är skoterturer, pimpelfiske, slalom i backen, fjällturer, hundspann, kolbullestekning, solgrottor och idel blå blå blå blå himmel och strålande sol. Man kan inte påstå annat än att Sportlovet ser ut att ha börjat förträffligt underbart och jag kan riktigt känna solen i skidbacken och den friska luften genom näsborrarna.

Här har vi visserligen haft sol också men vinden har varit isande kall och den har varit hård, vinden alltså. Brrrr, så kallt det varit sista dagarna.

Men..... plocka vårblommor bör man göra ändå. Snödropparna var ju uppe redan i januari och luftade sig ( säkert var de uppe i dec oxå med tanke på den obefintliga snön ) och nu finns även gott om vintergäck, scilla och andra lökar.

Sverige är väldigt långt - det blir tydligt då jag får en bild från Lotta då hon sitter djupt nere i en solgrotta i Stavre, eller Anna skickar en bild från ett snötyngt Åkersjön eller Agust drar iväg en bild på barnen ute på isen i Ottsjön och Christoffer glänser med sin skoter på is och snötäckta sjöar! Underbara Sverige.

1 kommentar:

  1. Mmmmm, å snart e du här!!! Hoppas det e mycket snö kvar då!!

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥