14 februari 2012

KRAM ♥

Påsar med hjärtegodis till gummans lärare och egenritade kort. Blommor o paket till mina käraste grannar och förhoppningsvis sköter sig posten så att det dimper ner ett litet hjärta lite här och var i Sverige i morgon oxå =)


Massor med kramar och kärlek till er alla, kända som okända idag på Alla hjärtans dag. Ni som är ensamma och känner det som att ni inte har någon "rätt" att fira en sådan dag - skit i det! Det är inte bara förhållanden som är kärlek. Det är kärlek till vänner, föräldrar, barn, släktningar, syskon, arbetskamrater, naturen, djur och framförallt och kanske viktigast - Kärleken till dig själv som gäller idag!

Om ingen annan kommer ihåg dig idag så älska dig själv och unna dig något extra. Ett långt varmt bad med badkulor, en härlig promenad med grannens hund, en bra film och en påse chips, en dyr lunch eller en dyr middag, den där kjolen du spanat på länge, extra stort system på V75, att dra på ordentligt på motorvägen, en lyxig parfym eller en exklusiv kulspetspenna - skit samma vad, unna dig något extra - stort eller litet, bara det känns extra och så krama dig själv.

Det ska banne mig jag göra OCH... köpa en semla på Rönneholms och en Latte med smak!

KRAM PÅ ALLA DAG!

3 kommentarer:

  1. Kram och kärlek till er!

    SvaraRadera
  2. Stor och varm kram från Frösön idag!

    Maith

    SvaraRadera
  3. Tusen tack för hjärtbrevet idag!!!!!=)
    Kram på dej kompis och hoppas du har unnat dej mycket idag!!! :)

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥