19 september 2011

Måste få gnälla lite...

Jag vill bara säga att jag är SÅ trött på mygg! Kan de inte bara dö nu och försvinna från min lägenhet! SÅ trött...

2 kommentarer:

  1. Jag läste om ett husmorstips,där d stod att man skulle ha ett knippe bladpersilja i ett glas vatten i fönstret så skulle myggen hålla sej borta. Kan ju vara värt ett försök. Jag behöver ju inte prova jag,eftersom vi har myggfritt här i fillsta!!!! =) =) =)

    SvaraRadera
  2. Aha, det var något nytt. Jag har nog ca 50 i lght varje kväll. Har provat det med ättika, tvättmedel, vatten men det är väl mest mot småflugorna, bananflugor. Har även köpt en grej speciellt för dem. Förra året hade jag en sådan man sätter i eluttaget men hittar den inte nu. Just nu när jag bara vrider lite snabbt på huvudet och sveper med blicken över tak o väggar här i sovrummet ser jag runt 10 stycken bara på några sek! Galen blir man, brukar gå runt med dammsugaren på kvällen och dammsuga upp dem, mycket effektivt och lämnar inga kletiga märken =)

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥