29 september 2011

Fått en arbetsledare


Har en arbetsledare nu, en som sparkar mig därbak. Så äntligen har jag fått upp tapeterna som legat i garderoben sedan sept -08.
Kanske känns de inte lika aktuella längre men det kommer bli kanonfint. Arbetsledaren håller mig i korta kopplet men vi hinner med rom o cola under hela arbetspassen också. Precis som det ska vara!
Fortsättning följer...

5 kommentarer:

  1. Åhhhh, nice med lite uppfrächning! =)
    Skulle jag oxå vilja. Högst på min "vill ha" lista är dock lite ordning o reda. men,men, det får bli vid ett senare tillfälle. För imorgon drar jag iväg till min moster på husmorssemester! Lite god mat, lite vin och förhoppningsvis hittar vi massor med trattkantareller och får njuta av härliga höstfärger på fjället! =)Mae höres kompis!!!

    SvaraRadera
  2. Ähmen ska du iväg igen och plocka svamp och göra mig avis? Åh så sjuk jag blir... trattissar har jag inte ens plockat någon gång. Men önskar dig lycka till ändå.... =)

    SvaraRadera
  3. AAaaaahhhh, 3 stora korgar fulla med små goda trattisar. Det blir mumma det. Nu är dom dessutom färdigrensade, torkade o förvällda. Såååå skönt. Undrar bara vad jag ska göra av dom... du kanske har nåt bra tips från din nya,vilda kokbok?!

    SvaraRadera
  4. Fillsta... du vet var du kan göra av dem! =) Jag hämtar med blåbären =)

    SvaraRadera
  5. Hehe,hade du kommit o tagit en orensad korg hade du fått den,men nu när dom ligger rensade o klara i frysen så...håller jag hårt i dom =)
    Däremot så säljer min moster torkade, både gula o trattisar. i påsar om 25 - 30 gram. Det motsvarar en liter färska. 40 kr påsen tar hon, med härliga kantareller,direkt från kantarellfjället!!!! =) Ha det gött kompis!

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥