27 november 2009

Helg o 1:a Advent

Jobbar hela helgen, längtar F massor nu. På söndag blir det min vecka igen =)
Har ändå inte kunnat hålla mig så jag har hämtat på dagis i veckan någon dag och så har pappa hämtat henne här. Mammas hjärta <3

Det gör inget om ni skriver något - det kostar så oerhört lite och gör så mycket för mig.... snälla....

Trevlig helg kära vänner.

KRAM

5 kommentarer:

  1. Hej min vän, hoppas du mår bra! Du är inbjuden på glögg i Tågarp nästa lördag eftermiddag. Barn välkomna! Vi skall fara. Vore kul om du kunde följa. Det kommer bla grannar m.fl. KRAM Mia =)

    SvaraRadera
  2. = )
    Det var gulligt. Inbjuden av dig eller Peter? =)

    Ska ev bort den helgen tyvärr - men återkommer.

    SvaraRadera
  3. Hahaha, kul! Av Peter förståss. =)

    SvaraRadera
  4. Hej Ewa!
    Nu har jag hittat den bloggen också. Vad kul att du fortsatt blogga! Har verkligen saknat dina inlägg under hela den här tiden jag trott att du lagt ner den verksamheten :-) Men nu har jag läst in mig på hela din höst. Låter som att det varit riktigt tufft för dig. Förbannelse att jag inte visste att du fanns här och kunde skicka några uppmuntrande ord ibland. Men, hädanefter tänker jag hålla koll på dig ;-)

    Och jag fick ju lära mig något nytt om dig: Inte visste jag att du varit med i en dokusåpa! Det där får du utveckla! Härmed efterlyser jag ett inlägg som berättar ingående om den upplevelsen, gärna med bildbevis :-)

    Stor kram!

    SvaraRadera
  5. =) Det är inte så mycket att prata om - long time ago. Men jag har alla avsnitten på band, en gåva från MTV. Jag kan varmt rekommendera avsnitt 3.
    Tyvärr var det inte så digitalt vid tillfället men jag har en hel pärm med originalfoton från MTV fotografen himself ( ALLA foton från produktionen faktiskt ) och så har jag en hel pärm fylld med Riktiga foton! Vi får ta det när du tittar förbi nästa gång, som ju verkar kunna bli alldeles snart... =)

    KRAM

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥