22 januari 2013

Strålande och breathtaking

Kan inte sluta att förundras över naturen, alla skiftningar, alla färger, alla optiska himlafenomen som spelas upp på den oändliga duken.
Idag var det åter sådana härliga hårt vispad äggvitavidder så långt man kan se. Friskt och vackert.

En liten promenad och kameran med såklart. Sedan en god fika på "Friden" med Anna och lilla...??? Ja, vad ska hon nu heta?

Snart kör vi mot Stockholm och nannar på hotell. Saknar gumman så det värker i kroppen. Men, är lixom lycklig ändå på ett annat sätt. Inte fulländat men... vem fan har ett fulländat liv?

Vinterkärlek till er alla.


Oviksfjällen i fjärran



Aktiviteten ute på isen är det inget fel på. Och då har Medvinden inte ens startat upp ännu. 
Men i Badhusparken plogades idag för fullt upp en liten bana iaf. 



Gustavsbergsbacken tronar ståtligt och till vänster på "baksidan" finns även numera Ladängen. Fantastiskt mitt i stan - LIVSKVALITET! 


Apostlahästar, skidor, hundspann, spark, cykel, kite, skoter, skridskor.... allt går. 

1 kommentar:

  1. Ja, vi har verkligen en vacker vinter iår. Kanske lite för kallt vissa dagar, men att få se den klara solen glittra genom snötäckta träd....... Fantastiskt. Alla borde få uppleva en sån dag i livet.

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥