02 maj 2012

Tirups Örtagård



I fredags var det lov på skolan och jag tog tjejerna till Tirups Örtagård. Där finns en härlig hinderbana och ett fik där mamma kan köpa sig en latte och ta med ut i trädgården och njuta medan tjejerna roar sig själv. Sedan fikade vi alla tillsammans och löste mysterium.
V som snart fyllde år tyckte att det var "den bästa presenten" hon kunnat få - att springa runt i den gigantiska Trädgården med tillhörande Örtagård, butik, cafe, hinderbana och planthandel för att söka ledtrådar till "mysteriet" med det lila månljuset, riddaren utan huvud, de magiska lejonen, drakar, demoner, försvunna skatter och det förtrollade svärdet osv.
Av någon anledning stannade leken av när mamma engagerade sig hårt och gick in med samma inlevelse. Kommentaren från V - Eeeeewa, sluta - du skämmer ju ut oss! =)

Ja, se ungar! =)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥