15 juni 2011

Säsongens gäng på Sunving Cala Bona


Filippa var ett minst lika stort fan till denna säsongs gäng. Hon listade snabbt ut vem som var vem av Isidor, BumBum, Tvättis och Farbror Grubb. Även detta året tycktes Tvättis vara den populäraste. Även dessa fyra gör ett enormt bra jobb och de utför de 5 olika showerna lika proffsigt vecka efter vecka. Klädbyten, sång, dans, show - och ungarna sitter på första parkett med imponerande ögon. Behöver jag nämna att Filippa var överlycklig?


Nytt nummer för säsongen är Eurovision nonstop som var riktigt intressant. Lurigt med låtar som börjar på 50-talet men det tog ju inte lång tid förrän jag var hemma i 60-talets låtar och sedan var det bara att nynna med i allt från "Puppet on a string" till dagens vinnare.

Vi tackar för oss och vem vet.... vi kanske kommer igen =)


2 kommentarer:

  1. Jag VILL hänga med en dag! Jag vill också äta från buffeen och ligga vid poolen och beställa drinkar och ha allt inom en armslängds avstånd.....hmmmm...råna posten...nä just det...lotto?

    SvaraRadera
  2. Jaaaaaaa - KLART du ska med! Det ordnar vi på något sätt =)

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥