19 juni 2011

Otippat


Fick besök av kära kära vänner igår. Oväntat och uppskattat. Vin och jordgubbar till sena natten och två underbara gossar som somnar sött. En underbar familj och underbara vänner - ikväll kom de hem igen, hem till Gävle.
Jag hoppas vi ses snart igen.

Mamman, Malin, hade nyligen haft en helg på Österlen med tjejgänget. Arla morgon tog de en joggingrunda på Stenshuvud nationalpark och kom ikapp en "gubbe" med tatueringar och gångstavar, vita gångstavar. "Gubben" hejjade på när de passerade honom i uppförsbacken. "Bra jobbat tjejer, den här tiden på morgonen!"

Otippat att den "gubben" konverserar, att han konverserar den tiden på morgonen, konverserar överhuvudtaget. Senare på dagen stötte de på "gubben" igen, denna gången på Systembolaget i Simrishamn med ett flak bärs och rödvin i näven.

"Gubben"... Uffe såklart. Otippat. Mycket otippat. Jag funderar oxå på att börja jogga...
Stenshuvud ska ha bra joggingstigar har jag hört..

1 kommentar:

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥