08 april 2011

Sista kvällen

Utsikt mot Gustavsbergsbacken strax efter 20 rycket.

Spenderades hos fina Mirja och Matte. Filippa har ofantligt roligt åt att vi kallar honom "Matte" ( som i hundens matte = )

Bjöds på goda älgbiffar och efterrätt. Vi hade alldeles för lite tid för att hinna dryfta allt vi ville men några världsproblem hann vi trots allt lösa.

Gumman och lilla Java somnar tillsammans under täcket och Kl 5 på morgonen ringer klockan och det är dax att lämna Östersund för denna gången. Matte är snäll och kliver upp och skjutsar till tåget. Som en otrolig gentleman bär han våra väskor både till bilen och in på tåget - wow! Sådan lyx.


Veckan är över och Skåne väntar. Jag har världens finaste vänner helt klart. Och i Lund väntade ännu en finfin vän som omtänksamt inhandlat det nödvändiga till kylen och som hämtar på stationen. Inte nog med det så var tvättstugan bokad, middag serverades och kvällen avslutades med ett parti Alfapet. Jamen herregud - går ingen nöd på mig!


Vädret??? Jo, faktiskt både isande kallt, blåsigt och mulet när jag kom.

1 kommentar:

  1. Verkar som att du haft en bra vecka och attdu har det bra när du kommer "hem" ;)

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥