09 maj 2012

Present från en jag älskar


Dotter har stått på loppis i helgen med farmor. Likt sin mamma och sin farmor har hon svårt att skiljas från sina saker och kom hem med precis lika mycket i kassarna som hon tog med för att sälja! De få saker hon lyckats separera från sig själv hade hon ersatt med andra... puh.
Hon hade även hittat en jättefin present till sin mamma. Sin mamma som hon älskar och bryr sig om och som hon vet ääääääälskar kor.

Tja, vad säger man när man vecklar upp papperet..... - Åhhhh, TACK gumman! SÅÅÅ fina! =)


3 kommentarer:

  1. Jamen,dom KAN ju vara bra att ha!!!! ifal man ska på maskerad, ha som halsband, eller som prydnad på väggen..... vad härligt att få en sån kärleksfull present som vat exakt vad man vill ha!!! =))))

    SvaraRadera
  2. =) Ja, du har rätt kanske. Men det är lixom inte så att de är behandlade eller iordninggjorda på något sätt. Det är tom gojs inuti dem som jag befarade skulle lukta illa.... Men helt klart är det oerhört fint att hon dels lägger 20 kr på att köpa present till mig och att hon direkt drar en parallell med mig när hon ser något som har med kor att göra

    SvaraRadera
  3. KÄRLEK!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥