01 oktober 2013

Viva Mallorca/Espana

Så har vi gjort det igen! Varit på Mallis och vårt älskade Sunwing Resort Cala Bona. Även denna vecka bjöd hotellets personal på enorm och varm hjärtlig service. Denna gången hamnade vi på Jasmin vilket var ok men inget vi kommer välja igen.
Sunwing resort består av tre hotell på rad med gemensam restaurang på två av hotellen och pool på två av hotellen. Jasmin, som ligger närmast staden Cala Bona är enbart ett hotell utan reception, restaurang, bar etc. Men det är endast 50 meter till Mimosa och ytterligare 100 till Bouganvilla som är huvudhotellet så det är inga enorma avstånd.

Elvis arbetade kvar till vår stora förtjusning och det är bara att beklaga att lika lite Engelska som han talar lika lite Spanska talar vi men vi trivs ändå. Maten, jag kan ju inte nog berömma maten och kan nästan åka dit bara enbart för deras enorma mat.

Showen är ett annat plus, jag som aldrig trodde jag skulle bli en chartermupp som kollar show varje kväll och ligger och jäser vid poolen med en Pina Colada! Ja, säg den som inte kan ändra sig.
I år var Petter från förra året kvar och till det tre nya förmågor. De var enastående duktiga och vi njöt varje kväll. Aurora visade sig vara en jättegullig tjej och Filippa ville envist stanna kvar varje kväll och "tvingade" mig att prata med artisterna efter varje avslutat gig. Själv vågar hon inte riktigt. Men ju mer veckan led, desto tuffare blev hon och på slutet så vågade hon sig tom på en liten high five mot dem när de dansade förbi och att snacka lite och skaffa autografer. Fantastiskt duktiga killar och tjejer! Nya shower varje kväll, klädbyten och full fart. Denna vecka var faktiskt det värsta och bästa gensvaret från publiken jag varit med om på våra sex resor hit. Tror det berodde på att den kvällen dominerades av de lite mer öppna och uppsluppna Danskarna. Heder åt er Danskar!

Tyvärr hade vi lite otur med vädret denna gången och det tom regnade och en liten storm tre av dagarna. Endast en hel dag med full sol.
Ett plus däremot var att kära bekanta fanns på plats när vi anlände så vi hann spendera en dag men härliga familjen Berg från Skåne. Det var verkligen roligt! Deras Ella charmade mig totalt!

Nu planerar vi för nästa resa... till försommaren kanske. Cala Bona, vi sviker dig inte.

Bilder från veckan.




På väg! Sist på planet.


Läxan måste göras även på lovet. 


Slush varje dag... 


Myser med mamma


Moffa Jim


Filippa och Ella



Vi matar katterna varje dag såklart. 




Fiskarna behöver också mat såklart! 


Cala Bona Hamn


Världen bästa ELVIS. 


Och så all maten... jag är helt såld på maten, så det är bara att gilla alla matbilder!  


Underbar buffe










Och så det fantastiska showgänget! 





Favoriten Aurora


Hela gänget! 



Första parkett för gumman" 




Vi shoppar till våra vänner hemma! 



Vi hyrde cykel såklart! 


Dåligt väder och en god läsk och mamma får Irisch coffee. 



Filippa utforskar hotellet! 


Filippa hittar en kompis, Fanny. Toppen







Vi lirar airhockey på kvällarna


Solen sken ju faktiskt några dagar



En dag blev det en båtutflykt längst kusten



Ett piratskepp???


Vi anländer till underbara paradisvikar





Glassbottomboat.... 







Två dagar stängdes poolen av i tre timmar pga bajs! Det kändes INTE ok. Skärpning föräldrar! 





Ösregn men glad personal ändå! 


Och bada går det att göra alldeles utmärkt trots regn


Letar fina stenar


God Natt Cala Bona, vi ses igen! 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för att ni lämnar mej en hälsning! Det är kommentarerna som gör bloggen levande. Vill du skriva en rad men inte har ngn egen blogg, välj alternativen "namn" el "anonym" + "publicera". Fyll sedan i den lilla koden som visas i rutan ♥